Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/08/2019 23:04 - Jumping

Stephex Stables investeert in Mr. Jones!

Vorige week wist hij ons in Haverklap al te vertellen dat er na het Belgisch Kampioenschap voor jonge paarden in Gesves veel vraag was naar zijn Mr. Jones, maar nu is het ook definitief. Vice-Belgisch Kampioen 7-jarige paarden Stef Bossaerts laat namelijk via facebook weten dat hij afscheid heeft genomen van zijn zwarte ruin. De zoon van I’m Special de Muze verhuist naar de stallen van Stephan Conter in Wolvertem, waar hij in de toekomst waarschijnlijk te zien zal zijn onder het zadel van Daniel Deusser.

 

Stef en Mr. Jones sprongen zich vorig jaar een eerste keer in de kijker toen ze in Gesves iets of wat verrassend Belgisch Kampioen werden bij de 6-jarige paarden. Nadat ze dit jaar ook al sterk voor de dag kwamen in de Beker van België voor de 7-jarige paarden waren ze 2 weken geleden opnieuw in topvorm op het Belgisch Kampioenschap. Bijna wisten ze zelfs die prestatie van vorig jaar te herhalen... Tot dat Gregory Wathelet daar in extremis dus nog een stokje voor wist te steken en het duo genoegen moest nemen met de 2de plaats. Na Castres Van De Begijnakker (Coriano Z) van Andres Vereecke vorig jaar koopt Stephan Conter dus opnieuw de vice-Belgisch Kampioen bij de 7-jarige paarden.

 

TAGS   |   DANIEL DEUSSER   |   STEF BOSSAERTS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions