Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/08/2019 23:06 - Jumping

Stühlmeyer wint met Chacgrano het 1m50

Patrick Stühlmeyer stuurt lievelingshengst Chacgrano naar de overwinning!

 

De Prijs Transport Van De Poel, een  1 m 50 ranking proef met barrage, was een moeilijke proef, van de 49 starters gingen er 9 door naar de barrage. 

 

De 29 jarige Patrick Stühlmeyer stuurde Chacgrano feilloos naaar de overwinning. Chacgrano is een twaalfjarige hengst van Chacco-Blue uit een Grannus moeder gefokt en in eigendom van Gestüt Lewitz, en dan zijn we natuurlijk aangekomen bij waarschijnlijk de grootste maar ook meest succesvolle fokker ter wereld, Paul Schockemöhle. Chacco-Blue was zijn lievelingshengst die een paar jaar geleden aan koliek overleed. Het lijkt ook zijn beste te zijn want hij staat op de eerste plaats van de ranking voor hengsten van de World Breeding Federation for Sporthorses en zijn veulens worden duur verkocht. 

 

Ruiter Patrick Stühlmeyer is natuurlijk ook niet van de minsten, de nummer 187 op de Longines Ranking voor springruiters is aan een super seizoen bezig met de OS hengst. Twee weken geleden was de Duitser op het CSI2* in Verden met twee derde plaatsen in het 1 m 50 al dicht bij de zege,  op het CHIO Aken klasseerde hij zich vijfde in een zware proef en in De Kraal International zet hij de kers op de taart met een overwinning.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions