Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/08/2019 08:47 - Jumping

Kelly Jochems helemaal terug met Eowan A.

Bij De Kraal International had parcoursbouwer Eddy Geysemans een veeleisend parcours uitgetekend voor de eerste rankingproef van het CSI2*, een 1 m 45 met barrage. Van de 76 starters bleven er slechts 12 foutloos in de basisomloop. De Nederlandse amazones deden het in Zandhoven beter dan hun mannelijke collega’s op het EK in Rotterdam want Kelly Jochems pakte de overwinning met Eowan A en Kim Emmen werd tweede met Louis Vuitton vd Wouwerse Veld.

Eigenlijk zou Kevin Jochems; Kelly’s broer deelnemen in De Kraal International, maar door een blessure die hij in Dublin opliep, bleef hij noodgedwongen aan de kant staan en mocht zijn 22 jarige zus inspringen.

Kelly:”Een paar jaar geleden reed ik hier ook al mee en ik was dus erg blij dat ik van start mocht want ik vind het een fantastisch concours. Zowel in de basisomloop als in de barrage waren er erg weinig foutloos in de ranking proef vandaag. Mijn broer was hier om mij te helpen en gaf mij de raad gewoon mijn eigen rondje te rijden. Ik heb ook geen enkele andere ruiter gezien in de barrage, mijn eigen ding gedaan en dat pakte goed uit. Ik ben super blij met deze overwinning want Eowan A lag er vorig jaar uit met een blessure. Sinds maart dit jaar heb ik langzaam terug opgebouwd. In Knokke liep hij zijn terug zijn eerste rankingproef. Morgen krijgt hij een dagje rust en zondag start ik hem in de Grote Prijs.”

CSI2* Class 6 Table A with jump off 1 m 45 (Longines Ranking)
1.Kelly Jochems (NED) – Eowan A 0 – 0 – 45,59 sec.
2.Kim Emmen (NED) – Louis Vuitton vd Wouwerse Veld 0 – 0 – 46,54 sec.
3.Derin Demirsoy (TUR) – Koblenz vd Middelstede 0 – 0 – 47,37 sec.

TAGS   |   DERIN DEMIRSOY   |   KELLY JOCHEMS   |   KIM EMMEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions