Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/08/2019 23:33 - Jumping

Clemens wint hoofdnummer in Valence!

Terwijl op het Europees Kampioenschap in Rotterdam alle ogen vanmiddag gericht waren op de ontknoping van de landenwedstrijd werd op het driesterrenconcours van Valance in Frankrijk de 1.50m hoofdrubriek afgewerkt. Ook daarin wist er met Pieter Clemens een Belg de hoofdrol op te eisen. De stalruiter van Jos Lansink had de 11-jarige Caldero (Camaro M) gezadeld en wist de concurrentie te verschalken na een finishtijd van 64.10 seconden.

 

Hij kreeg op het podium het gezelschap van 2 Italianen met op de 2de plaats de snelle Emanuele Gaudiano. Die was vergezeld van de 10-jarige Chalou (Chacco Blue), maar was met zijn chronotijd van 65.28 seconden ditmaal niet snel genoeg om de overwinning op te eisen. Emilio Bicocchi wist de 3de plaats voor zijn rekening te nemen. Hij zat in het zadel van de 10-jarige Evita Sg Z (Verdi Tn) die hij naar de meet stuurde in 66.33 seconden.

 

TAGS   |   EMANUELE GAUDIANO   |   EMILIO BICOCCHI   |   PIETER CLEMENS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions