Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/08/2019 11:06 - Jumping

De Kraal Int.: Top sport met gezellige sfeer

Van woensdag 21 tot zondag 25 augustus  wordt een internationale één, twee en driesterren concours georganiseerd op de terreinen van manege De Kraal in Zandhoven. Voor de achtste keer organiseert de familie Theeuwes een internationaal springconcours en voor de vijfde keer zal tijdens dit evenement een veiling plaatsvinden.

 

Niet minder dan 204 ruiters uit 27 landen met 527 paarden springen gedurende vijf dagen in De Kraal International.

 

Victor Theeuwes wordt bijgestaan door een dynamisch organisatie team waarin iedereen verantwoordelijk is voor een specifiek deel. Zijn vrouw Anke neemt de decoratie voor haar rekening en zorgt er voor dat er een gezellige  sfeer heerst. Zus Pieternel en haar kinderen nemen de VIP onder hun hoede. Samen met broer Harrie organiseert Victor de Foal Aucion 111. Het team van manege De Kraal is verantwoordelijk voor het terrein en de logistiek. Landscope for Horses transformeert de site in een groene oase. Catering d’Artagnan zorgt voor culinaire hoogtepunten. Kortom een super inspanning van familie en vrienden!

 

Het totaal prijzengeld bedraagt niet minder dan 224 000 Euro, inclusief twee auto’s, een BMW 261 D Active Tourer voor the winnaar van de driesterren Grand Prix en een Mini Cooper voor de winnaar van de tweesterren Grand Prix.

 

De Foal Auction 111 is het hoogtepunt van de zaterdagavond. De collectie van dit jaar ziet er uitstekend uit en nu al is de interesse van potentieële kopers hoog. Als u zelf niet ter plaatse kan zijn kan u de veiling volgen op op clipmyhorse.tv en telefonisch uw bod uitbrengen.

 

Elk jaar steunt De Kraal International een goed doel. Dit jaar is dat Hooreens.nl, een stichting die zorgt voor de basisbehoeften van dove kinderen in Kenia.150 kinderen zitten op twee internaten en krijgen drie maaltiden per dag. Elke Euro die de stichting ontvangt gaat integraal naar Kenia, alle onkosten worden privaat betaald.

 

Met 3000 VIP gasten en 8000 bezoekers in 5 dagen in 2018 was er een mooie stijging van het aantal bezoekers ten opzichte van de vorige editie. De weersvoorspelling ziet er prima uit voor deze week dus wij verwachten weer heel wat bezoekers!

 

Inkom en parking zijn gratis. Victor Theeuwes: “Dat zal altijd zo zijn. Ik wil dat ruiters, grooms, eigenaars, officials, medewerkers, vrijwilligers en bezoekers zich welkom voelen!”

 

U hoeft de Europese kampioenschappen jumping, Dressuur en Para Dressage niet te missen want wij voorzien TV schermen in de VIP en een groot scherm in de taverne.

 

Voor alle info kan u terecht op www.dekraalinternational.com 

Volg ons op facebook en instagram!

Maar vooral breng ons een bezoek, wij verwachten u!

 

Documenten :
masterlist edith.pdf 

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions