Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/08/2019 12:04 - Jumping

Benny Naessens wint nu ook troosting 7j!

Na de troosting voor de 5-jarige paarden heeft Benny Naessens gisterenavond op het Belgisch Kampioenschap in Gesves ook die voor de 7-jarige paarden op zijn naam geschreven. Naessens was de beste met Valentina de Sarlar Z, een dochter van Verdi TN uit de fokkerij van Andre Tavernier. Het duo wist in de 2de fase de klok te stoppen op 32.33 seconden en zo had Naessens dus opnieuw een overwinning te pakken. Maar dat was nog niet alles, want hij wist ook nog beslag te leggen op de 3de plaats. Ditmaal reed hij Mistral Van De Vogelzang, een zoon van Elvis Ter Putte van fokker Andre De Visscher, naar de eindmeet in 34.07 seconden. Deze mistral is tevens een halfbroer van Heros (Canadian River), die op 1.60m niveau springt met Amy en Ian Millar.

 

Pascal Van Laethem was degene die de dominantie van Naessens even kon doorprikken. Hij stuurde Emara Giguellerie Z (Elvis Ter Putte) van fokker Pierre Paindaveine naar de streep in 33.38 seconden. Aymara Des Bergeries (Canturo), de moeder van deze Emara Giguellerie Z, is op 1.60m niveau te zien onder het zadel van de Mexicaan Jose Antonio Chedraui Prom.

 

Tristan Guisson werd nog 4de met Naturelle Vh Legitahof Z (Nabab de Rêve) terwijl Nick Bossaerts 5de werd met Z Golden Girl Hero Z (Zandor Z).

 

Klik hier voor de uitslag.

 

TAGS   |   BENNY NAESSENS   |   PASCAL VAN LAETHEM

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions