Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/08/2019 07:18 - Jumping

Thibeau Spits is op dreef in Lier!

De jonge Thibeau Spits is opnieuw aan een goed concours bezig op de internationale jumping van het Lierse Azelhof! Nadat hij vrijdag tijdens de openingsdag al de 1.35m rubriek wist te winnen schreef hij ook gisteren ook de 1.40m rubriek op zijn naam. Beide keren kon hij daarvoor rekenen op de 10-jarige Javanna Van De Torredreef, een dochter van Wandor Van De Mispelaere. Spits snelde gisteren in deze speedclass naar de meet in 56.30 seconden en wist zo dus opnieuw de concurrentie te verschalken.

 

En die concurrentie was niet mis, want hat was de Ierse topruiter Bertram Allen die hem het dichtst op de hielen zat. Hij zat in het zadel van de 10-jarige Vox Dei (Kannan), maar kwam met zijn tijd van 56.79 een kleine halve seconde tekort op Spits van de troon te stoten. De in Nederland gevestigde Italiaan Giampiero Garofalo vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij zette met de 9-jarige Touch D’ Espoire (Alba 69) een tijd van 57.25 seconden op het scorebord.

 

Niels Bruynseels werd nog 12de met Liarada S (Diarado), Talissa Witteboon 14de met Basic  (Baluga) en Banjamin Pieters 16demet Waka Waka Z (Wild Thing).

 

TAGS   |   ALLEN BERTRAM   |   GIAMPIERO GAROFALO   |   THIBEAU SPITS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions