Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/08/2019 07:04 - Jumping

Tim Van Den Broeck wint troosting 6-jarigen

Op het Belgisch Kampioenschap voor jonge paarden in Gesves ging de meeste aandacht gisteren natuurlijk naar de finale voor de 4-jarige paarden, maar vooraleer die van start gingen hadden de 6-jarige paarden hun troosting al afgewerkt. Het was Tim Van Den Broeck die deze 2 fasen rubriek op zijn naam wist te schrijven. Samen met de Nairobie Van D’abdijhoeve (Cayenne Van De Heffinck) van fokker Hugo Boelens wist hij in de 2de fase de klok te stoppen op 32.04 seconden en wist zo de concurrentie nipt achter zich te houden.

 

Want veel overschot had Van Den Broeck echter niet... Ruben De Grave zat hem op de hielen met Nicoline D’ Or, een dochter van Diamant de Semilly uit de fokkerij van Raymond De Grave. Hij stopte de klok echter op 32.07 seconden en kwam zo amper 3 honderdsten van een seconde tekort voor de overwinning op te eisen. Ook Valentijn De Bock wist zich nog naar een podiumplaats te rijden. Hij stuurde zijn zelfgefokte Nutellah-C & DB (Inshallah de Muze) naar de meet in 32.09 seconden en nam zo de 3de plaats voor zijn rekening.

 

Maxim Tanghe met Skyline Ts Z (Hunter’s Scendix) en Francisco Rocha met Darinto Z (Diamant de Semilly) waren nog goed voor de plaatsen 4 en 5.

 

Klik hier voor de uitslag.

 

TAGS   |   RUBEN DE GRAVE   |   TIM VAN DEN BROECK   |   VALENTIJN DE BOCK

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions