Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/08/2019 23:22 - Jumping

Benjamin Pieters triomfeert in het Azelhof!

Wat Gilles Nuytens vanmiddag niet lukte in de eerste 1.40m rubriek van het Azelhof in Lier lukte Benjamin Pieters vanavond wel in de tweede 1.40m rubriek: winnen! In het zadel van de 11-jarige Cabbo, een zoon van Contact Van De Heffinck, mocht hij bovenaan het podium plaatsnemen nadat hij in de 2de fase een chronotijd van 27.64 seconden op het scorebord wist te zetten.

 

Joris Vergauwen wist ook de 2de plaats nog in eigen land te houden. Hij kwam over de eindmeet in 27.91 seconden en kon daarvoor rekenen op de 12-jarige Tresor D’Arsouilles (Taran de la Pomme). Ook hier waren de Italianen opnieuw vertegenwoordigt met een 3de plaats voor Heather Robertson met Charmeur M (Heartbreaker). Hij haalden de eindmeet in 28.51 seconden en mochten zo ook op het podium plaatsnemen.

 

Voor Gaetan Stalpaert was er nog een 5de plaats met Largo De Brinco (Cardento VDL) en voor Sive Hoflack een 8ste plaats met Kieffer Van De Oosterwalle (Cooper Van De Heffinck).

 

TAGS   |   BENJAMIN PIETERS   |   HEATHER ROBERTSON   |   JORIS VERGAUWEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions