Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/08/2019 22:49 - Jumping

Nuytens moet 2 Italianen voor zich dulden...

Terwijl deze week de meeste aandacht natuurlijk gaat naar het Belgisch Kampioenschap voor de jonge paarden in Gesves wordt er ook nog internationaal gesprongen in het Lierse Azelhof. Daar stonden vanmiddag meteen twee 1.40m rubriek op het programma die als kwalificatie golden voor de Longines Rankingproef van morgenavond en de Grote Prijs van zondag.

 

Gilles Nuytens wist in die eerste 1.40m rubriek voor de beste Belgische prestatie te zorgen. Hij zadelde zijn 10-jarige Jade S (Diarado) en wist zich van een podiumplaats te verzekeren nadat hij in de 2de fase de klok wist te stoppen op 29.53 seconden.

 

Het waren echter de Italianen die de proef naar hun hand wisten te zetten met op kop Francesco Turturiello. Die stuurde de 11-jarige Iselle Van Orshof (Winningmood Van De Arenberg) naar de meet in 28.11 seconden en stond zo bovenaan het klassement. Zijn landgenoot Giampiero Garofalo wist beslag te leggen op de 2de plaats. Garofalo, die in Nederland gevestigd is, was vergezeld van de 9-jarige Touche D’ Espoire (Alba 69) en klokte af in 28.24 seconden.

 

Bunoit Moeskops werd nog 5de met Damore Vh Haneweehof Z (Diamant de Semilly) terwijl er voor Niels Bruynseels nog een 12de plaats was met Furmint (Ustinov).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions