Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/08/2019 22:35 - Jumping

BK Gesves: Naessens domineert troosting 5j

Nadat gisteren de 5-jarige paarden hun tweede kwalificatierubriek afwerken verschenen degenen die geen finaleticket konden bemachtigen vanmorgen al opnieuw in de ring voor de troosting. In tegenstelling tot de vorige dagen werd er nu wel voor een klassement gereden en dat was zeer naar de zin van Benny Naessens. Hij was in uitstekende doen en wist de eerste 2 plaatsen in het klassement voor zijn rekening te nemen.

 

Winnen deed hij met Corlabella EDM Z, een dochter van VDL Corland uit de moederlijn van onder andere Indoctro-K Van ’t Kattenheye en Mr Uno-K Van ’t Kattenheye. Met een chronotijd van 25.86 seconden in de 2de fase wist hij de concurrentie gemakkelijk achter zich te houden. Voor het zilver kon hij dan weer rekenen op O Star Van Dassegem, een zoon van Quick Star uit een Clinton I moeder. Met het fokproduct van Albert Vandekerckhove had hij dan weer 26.40 seconden nodig om de eindmeet te bereiken.

 

De 3de combinatie die het podium wist te halen was Kobe Malisart met O’Lalaika. Samen met de dochter van Aktion Pur Z kruiste hij in de tweede fase de meet in 26.47 seconden. Deze O’Lalaika is tevens een halfzus van Feigtling (Chicago City), die op 1.60 te zien was met Louise Saywell en Donald Whitaker. Kevin Luyckx met Nuth de l’Eau (Nonstop) en Nalanthi Vlassak met J’Adore (Phin Phin) vervolledigden de top 5 van het klassement.

 

Klik hier voor de uitslag.  

 

TAGS   |   BENNY NAESSENS   |   KOBE MALISART

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions