Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/08/2019 19:57 - Jumping

BK Gesves: Dit zijn de finalisten bij de 5j!

Na 80 combinaties gisterenavond kwamen vanmorgen op het Belgisch Kampioenschap in Gesves de overige 126 5-jarige paarden in de ring voor hun tweede kwalificatierubriek. Afgelopen maandag en dinsdag waren er 106 die de eerste kwalificatierubriek foutloos wisten af te leggen. 47 van hen wisten gisteren of vandaag die prestatie nog eens te herhalen en grepen zo een ticket voor de finale die zondagmorgen beslecht zal worden.

 

Virginie Thonon, Tim Van Den Broeck en Steven Verwaeren waren daarbij de grote slokoppen. Zij wisten zich ieder met maar liefst 3 paarden te plaatsen voor de finale. Maar ook Caroline De Laet, Frederik Dekens, Nathalie Geeraerts, Nadege Janssen en Dieter Vermeiren hebben zondag 2 wapens in de strijd. Voor Vermeiren zijn dat de Dida di Darco Z (Darco) en Opium Vd Middelstede (Bisquet Balou), 2 hengsten uit de stal van zijn oom Jan Vermeiren. Die wist zich op zijn beurt dan ook weer te kwalificeren met Airforce Sbk Z (Air Jordan Z).

 

Naast Frederik Dekens met Balouto Van Paemel Z (Baloubet du Rouet) wisten ook Liesje Vanderwegen met Leona JH Z (Leon JH Z) en Geert Van Rossem met Odina Van Klapscheut (I Am Moerhoeve’s Star) zich te plaatsen voor de finale. Zij werden enkele weken geleden ook al allemaal eindwinnaar van de STX Cyclus.

 

Klik hier voor de startlijst. 

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions