Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/08/2019 10:08 - Jumping

BK Gesves: Dit zijn de finalisten bij de 4j!

De eerste finalisten op het Belgisch Kampioenschap voor jonge paarden in Gesves zijn bekend! Gisteren werkten de 4-jarige paarden hun tweede kwalificatierubriek af en van de 85 combinaties die het maandag al foutloos wisten te doen wisten er 47 gisteren die prestatie nog eens te herhalen. Zij zijn zo verzekerd van een startplaats in de finale die zaterdagnamiddag zal plaatsvinden.

 

Bij die 47 horen onder andere de 3 eindwinnaars van de cyclus. Laurent Nuyens met Daddy’s Day Dream P (Just Daddy P), Koen Verdegem met Patricio (Marius Claudius) en Laurie Leonard met Jones Du Haut Du Roy (Flex Du Haut Du Roy) maken dus na hun winst in de cyclus ook nog kans op een Belgische titel.

 

Vanessa Cassais, Jerome Hennau, Peter Schollaert, Benny Van De Walle, Gilles Van Hamme en Frederik Wuytack tenslotte zijn dan ook weer enkele grote kanshebbers voor de overwinning. Zij wisten zich namelijk allemaal met 2 paarden te selecteren voor de finale en hebben dus een extra troef in de hand.  

 

Klik hier voor de startlijst.  

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions