Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.



Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.




Inloggen

Onthoud mij
14/08/2019 21:23 - Jumping

BK Gesves: 77 foutlozen in eerste ronde 6j

Op het Belgisch Kampioenschap voor jonge paarden in Gesves hebben de 6-jarige paarden gisteren hun eerste kwalificatieronde afgewerkt. 77 van de 199 combinaties die aan de start verschenen wisten deze omloop foutloos af te leggen en zijn nog in de running voor de nationale titel. Nog eens 3 combinaties wisten dan wel alle balken in de lepels te houden, maar liepen tegen een puntje voor tijdsoverschrijding aan.

 

Opvallend gegeven bij de 6-jarigen is wel dat de top 3 uit de klassieke cyclus zich niet bij de foutloze combinaties wisten te voegen in deze eerste ronde. Zowel Mathias Hens met Rock & Roll D’Eres Z (Rascin) als Anne Claire Breton met Taquino V/d Waasdonck (Canatano Z) en Ellen Geilfuss met Nashville Van De Kleinheide (Thunder Van De Zuuthoeve) kenden onderweg wat problemen en zijn uitgeteld.

 

Ook Maxime Harmegnies en Nina Van Het Scheefkasteel (Numero Uno), die de voorbije maanden tal van internationale rubriek wisten te winnen, kregen onderweg een fout en doen niet meer mee voor de medailles.

 

Klik hier voor de uitslag.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions