Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/08/2019 08:10 - Jumping

BK Gesves: 106 foutlozen in eerste ronde 5j

Voor de eerste kwalificatieronde voor de 5-jarige paarden werd de groep opgesplitst over 2 dagen. Een deel kwam maandag al in actie na de eerste ronde van de 4-jarige paarden, het andere deel mocht gisteren de dag openen. Het niveau lag in ieder geval hoog want van de 212 combinaties die in de ring verschenen wisten het er exact de helft foutloos te doen in deze eerste ronde.

 

Daarbij behoorden ook 3 van de 4 eindwinnaars van de klassieke cyclus want zowel Frederik Dekens met Balouto Van Paemel Z (Baloubet du Rouet), Geert Van Rossem met Odina Van Klapscheut (I Am Moerhoeve’s Star) als Liesje Vanderwegen met Leon JH Z (Leona JH  Z) wisten de 0 op het scorebord te houden in deze eerste kwalificatie. Enkel Andres Vereecke behoorde hier niet bij met Olaf Vd Begijnakker (Keops Vd Begijnakker), wat hem dan wel weer lukte met Ona Van De Begijnakker (Comme Il Faut).

 

Maar ook onder anderen Steven Van Meersche, Virginie Thonon en Caroline De Laet wisten in deze eerste ronde meerder paarden foutloos aan de meet te brengen.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions