Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
08/12/2019 10:44 - Mennen

EK vierspannen ultieme test voor WK Limburg 2020

Van 15 tot en met 18 augustus vindt in het Duitse Donaueschingen het Europees Kampioenschap voor vierspannen plaats.

Voor de vierspanrijders is dit de ultieme test in de aanloop naar het grote Wereldkampioenschap Limburg 2020 in Kronenberg.

 

Ruim 40 vierspanrijders uit heel Europa strijden gedurende drie dagen op de terreinen aan de Donau om de hoogste trede van het Europese podium.

Titelverdediger is Limburg 2020 ambassadeur IJsbrand Chardon: “Ik ben vanaf het begin van dit jaar, vanaf de internationale wedstrijd in Kronenberg, al bezig met de voorbereidingen op het WK 2020. Ik heb twee nieuwe paarden ingezet en het loopt boven verwachting goed. Ik ben heel blij dat ik de knoop heb doorgehakt en het hele seizoen met deze paarden heb gereden. Dit is momenteel mijn sterkste span, ik heb geen enkele twijfel. Het EK in Donaueschingen wordt een mooie strijd waarin wij Nederlanders een goede kans maken op topklasseringen, zowel individueel als met het team. Dit hele jaar staat bij ons in het teken van het WK Limburg 2020 en ik ben super tevreden over hoe het loopt. Laat het WK maar komen!” 

 

 

Het Wereldkampioenschap vierspan paarden Limburg 2020 wordt gehouden van 2 tot en met 6 september op de terreinen van Grandorse in Kronenberg.

 

Info WK Kronenberg 2020

TAGS   |   KRONENBERG WK 2020

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions