Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
08/12/2019 09:15 - Dressuur

Laurence Roos Belgisch Kampioen dressuur!

Afgelopen weekend vond in Stal Hulsterlo in Meerdonk de 10de editie van het Flanders Dressage Event plaats. Op het programma stond onder andere het Belgisch Kampioenschap voor zowat alle categorieën.

 

Na 3 proeven was het bij de Seniors amazone Laurence Roos die met de nationale titel aan de haal ging. Samen met haar paard Fil Rouge, een zoon van Stedinger uit een Argentinus moeder, wist zij de afgelopen dagen zowel de Grand Prix (70.457%) als de Grand Prix Spéciale (70.553%) en de Kür (73.755%) te winnen. Enkel donderdag tijdens de Grand Prix was zij bij één jurylid niet de beste. Al de rest was unaniem.

 

Het zilver was voor Tom Heylen met Gucci ‘H’. In het zadel van deze Gribaldi-zoon startte Heylen de eerste dag nog met een 4de plaats met een score van 67.500%, maar de volgende dagen kwam hij 2 keer direct achter Roos met een score van 68.404% in de Grand Prix Spéciale en een score van 71.390% in de Kür.

 

Brons tenslotte was er voor Domien Michiels met Intermezzo Van Het Meerdaalhof, eveneens een zoon van Gribaldi. Zij werden tijdens de openingsdag 5de met een score van 66.826% en de daaropvolgende dagen 3de met scores van 66.830% en 69.485%.

 

TAGS   |   DOMIEN MICHIELS   |   LAURENCE ROOS   |   TOM HEYLEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions