Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
08/11/2019 22:43 - Fokkerij

Belgian Foal Auction gemiddelde +11000 €

Zaterdag 10 augustus vond in Sentower Park de 22e editie plaats. In het bomvolle Sentower Park werden bij aanvang van de veiling enkele referenties in de bloemen gezet. Belgian Foal Auction heeft niet alleen talrijke GP paarden tussen haar referenties, ook het beste zesjarig paard ter wereld, Nina vh Scheefkasteel, behoort tot het lijstje.

 

Veilingtopper van de avond werd dan ook Tiamo vh Scheefkasteel (foto), niemand minder dan de halfbroer van Nina vh Scheefkasteel. Hij vertrok voor €23000 naar Steve Tinti, de huidige eigenaar van Nina.

 

"Ontzettend tevreden," zo klonk na afloop het veilingcomité. “De gemiddelde prijs bedroeg ruim € 11000. Zowel fokkers als kopers waren bijzonder tevreden over deze 22e editie. Wij proberen correcte veulens aan correcte prijzen aan te bieden, en dat weerspiegelt zich in onze referentielijst”, aldus een tevreden Stephan Kelchtermans.

 

Vanuit het buitenland was er ook veel interesse. Zo vertrokken Tequilla van ’t Gelutt, Tochinsky en Tracey-K van Kattenheye  voor €17000 naar Brazilië en Polen.

 

De merrieveulens bleken bijzonder populair. Ook Tabora van het Kapelhof en Talent STS vonden hun nieuwe eigenaar voor respectievelijk €16000 en €15000.


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions