Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.



Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.




Inloggen

Onthoud mij
08/11/2019 22:30 - Jumping

Shane Breen bovenaan in CSIO5* GP Dublin!

In de CSIO5* GP van Dublin waren het vanmiddag niet de Belgische ruiters die zich lieten opmerken, maar wel de Belgische paarden! Zo bestond de volledige top 3 uit paarden die in ons land het levenslicht zagen.

 

Winst was er voor de Ier Shane Breen met de 11-jarige Ipswich van de Wolfsakker, een zoon van Carembar de Muze oftewel Glock’s London. In een 7-koppige barrage stuurde Breen het fokproduct van Van der Kloet – Jooken naar de meet in 34.91 seconden en zorgde zo voor een nieuwe Ierse overwinning.

 

Op de 2de plaats zagen we de 10-jarige Hello Jefferson (Cooper Van De Heffinck) onder het zadel van de Brit Scott Brash. Ook Brash wist het met het fokproduct van Bernard Mols foutloos te houden in de barrage en dit in een tijd van 35.39 seconden. Stephex-ruiter Lorenzo de Luca tenslotte was goed voor de 3de plaats op het podium. Hij finishte met de 10-jarige Dinky Toy Vd Kranenburg (Ugano Sitte), die gefokt werd door Jacquet Leterme, in 38.17 seconden en was zo tevens de laatste dubbel foutloze.

 

TAGS   |   LORENZO DE LUCA   |   SCOTT BRASH   |   SHANE BREEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions