Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
08/07/2019 10:48 - Fokkerij

Auction Twinkeling volledig online met ...

Auction Twinkeling volledig online met efficiënte formule

 

Het team van Auction Twinkeling meldt dat ze dit jaar volledig zullen inzetten op online veilingen.

Momenteel wordt er gewerkt aan een nieuw concept voor de veiling van volgend jaar en zal er dus geen Auction Twinkeling plaatsvinden op hun accommodatie in Lichtaart dit najaar.

 

Het familiale team is in wijde omstreken zeer gekend voor geboortebegeleidingen, KI-centrum en sinds eerder dit jaar ook als EU gecertificeerd hengstenstation voor afname, behandeling en distributie van vers en diepvrieszaad.

 

In de afgelopen 5 jaar kon het team telkens veel bezoekers naar Lichtaart trekken voor hun veulenveiling, Auction Twinkeling. Hier laten de eerste referenties van zich horen, zoals Oh La La van ’t Gelutt, verkocht op de allereerste editie en enkele weken geleden tot winnaar gekroond bij de 5-jarigen op de Kampioenschappen Jonge Paarden in Zandhoven.

Het team heeft ondertussen ook 6 Online Auction Twinkeling-edities achter de rug waarbij zowel veulens, fokmerries als jonge paarden onder de man en in vrijheid werden geveild.

 

Dit jaar wordt vanaf september volledig de kaart van online veilingen getrokken en dit met een eenvoudige en transparante formule:

  • Veiling elke 9 weken – de veiling start telkens op woensdag en loopt af op maandagavond
  • Overzichtelijk aanbod van 9 interessante (jonge) paarden, veulens, fokmerries en embryo’s
  • 9% commissie (excl btw)
  • Bij elk paard wordt de reserve-prijs (minimumprijs) getoond

 

De eerste veiling zal lopen van woensdag 4 september tot en met maandag 9 september. Voor deze veiling is de collectie al compleet en deze zal in de komende dagen gepubliceerd worden.

De volgende veiling loopt van 6 tot en met 11 november.

 

Potentiele verkopers kunnen hun paard, veulen, fokmerrie of embryo met veelbelovende bloedlijn en/of resultaten, aanmelden op de website van Auction Twinkeling, waarna het team contact zal nemen voor een eventuele selectie en afspraken voor foto-en videodag.

 

Meer info op www.auction-twinkeling.com

Contacteer het team via info@auction-twinkeling.com


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions