Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
08/03/2019 18:09 - Jumping

N. Philippaerts net buiten top 5 in Dinard

Naast de Longines Global Champions  Tour van London wordt er deze week ook op vijfsterrenniveau gesprongen in het Franse Dinard. Daar komt voor ons land onder andere Nicola Philippaerts aan de start, die eerder deze week door een lichte blessure van zijn H&M Chilli Willi (Casall) nog forfait moest geven voor het EK van eind deze maand. In de 1.50m hoofdrubriek verscheen de Limburger vandaag aan de start met 12-jarige Hurricane (Numero Uno), die hij enkele maanden geleden overnam van Yves Awouters. Philippaerts strandde in deze speedproef in 70.20 seconden en strandde daarmee net buiten een plaatsje in de top 5 van het klassement.

 

De overwinning was voor de voor Israël rijdende Colombiaan Daniel Bluman. Die stuurde de 10-jarige Entano (Namelus R) naar de eindmeet in 66.98 seconden en lijkt zo helemaal klaar voor het EK. De Fransman Edward Levy wist de 2de plaats in eigen land te houden. Hij kwam over de meet in 67.44 seconden en kon daarvoor rekenen op de 11-jarige Divine De La Roque (For Hero). Stephex-ruiter Daniel Deusser tenslotte vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij had voor dit hoofdnummer de 9-jarige merrie Killer Queen VDM (Eldorado Van De Zeshoek TN) gezadeld en had de klok weten te stoppen op 67.76 seconden.

 

TAGS   |   DANIEL BLUMAN   |   DANIEL DEUSSER   |   EDWARD LEVY   |   NICOLA PHILIPPAERTS

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions