Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
08/03/2019 07:57 - Jumping

Harmegnies komt net tekort in Beervelde

Ook op het Flanders Horse Event in Beervelde werd de dag gisterenavond afgesloten met de hoofdrubriek van de dag. In deze 1.50m rubriek voor de CSI3* competitie wisten zich maar liefst 23 van de 63 combinaties te plaatsen voor de barrage nadat ze in de basisomloop de 0 op het scorebord wisten te houden. Het was de Turkse ruiter Derin Demirsoy die de overwinning wist op te eisen met zijn 15-jarige hengst Harry K (Equest Carnute). Demirsoy kwam in die druk bevolkte barrage als allereerste in de ring en zette in 39.12 seconden direct de winnende tijd neer.

 

Al deed onze landgenoot Maxime Harmegnies nog een erg verdienstelijke poging. Hij was vergezeld van de 10-jarige Easy Boy (Tangelo Van De Zuuthoeve) en kwam met zijn tijd van 39.17 seconden maar 5 honderdsten van een seconde tekort om Demirsoy  te verslaan. De Duitse Kendra Claricia Brinkop, die net ervoor nog de 1.40m rubriek gewonnen had, was hier goed voor de 3de plaats. Zij stuurde haar 9-jarige Kismet van de Lentakker (Lordanos) rond in 40.06 seconden.

 

Voor Viktor Daem was er nog een 4de plaats met Ic Magic van de Bien(Cicero Z Van Paemel), voor Virginie Thonon een 6de plaats met High Tech Vy de Septon (Del Piero P&B), voor Maartje Verberckmoes een 8ste plaats met Guidam’s Willow The Second (Willow), voor Andres Vereecke een 12de plaats met Igor van de Wittemoere (Cooper Van De Heffinck), voor Elisa Strubbe een 13de plaats met Scato van de Molenbrug Z (Scendix), voor Kelly Vandousselaere een 15de plaats met Just Energie (Nabab de Rêve) en voor Wouter Devos een 16de plaats met Tonik Hero (Ogano Sitte).

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions