Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/07/2019 18:05 - Mennen

Glenn Geerts succesvol in X-Bionic® Summer Tour – Samorin (SVK)

 “Wat een ervaring, wat een organisatie!” Glenn Geerts is duidelijk onder de indruk van zijn deelname aan het X-Bionic® Summer Tour Driving Event in Samorin – Slovakije. 

 

“Op uitnodiging van de organisatie was ik vorige week samen met Bram Chardon, Georg von Stein, Chester Weber en vader en zoon Dobrovitz te gast in het gigantisch sportcomplex X-bionic Sphere. Drie dagen na onze deelname in Aken vertrokken wij voor een rit van 1200 kilometer met het indoorspan, de 6 Lipizzaners van mijn sponsor Rima nv met bestemming Samorin. Vrijdag en zondag reden wij een combined marathon met winnende ronde voor de topdrie volgens de reglementen van de wereldbeker. Her was dus een indoor/outdoor waarbij beide proeven over een gewijzigd parcours verliepen. Op zaterdag was er een vaardigheidsproef Ride & Ride waarbij een vierspan een team vormt met de bestuurder van een auto. Het evenement was een mooie promotie voor de mensport. De organisatie heeft grootse plannen en gaat er alles aan doen om de locatie binnen een termijn van drie jaar aan te passen voor de internationale aangespannen sport en start met de aanleg van een parktuin waarin acht hindernissen worden gebouwd.”

 

Glenn was succesvol in Samorin, hij werd tweede in de openingswedstrijd van de combined marathon op vrijdag en in de Drive & Drive op zaterdag én derde in de combined marathon op zondag. Ondertussen is Glenn met zijn span tuigpaarden onderweg naar een volgende wedstrijd; Nebanice in Tjechië, een  CAI3* waar belangrijke punten te verdienen zijn voor een kwalificatie aan het WB seizoen 2019-2020!

 

Alle uitslagen CAI2* Samorin - Slovakije

TAGS   |   GLENN GEERTS   |   SAMORIN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions