Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/07/2019 18:34 - Jumping

Meredith Michaels wint CSI2* GP Opglabbeek!

Heel wat grote namen verschenen vanmiddag aan de start van de CSI2* GP van het Limburgse Sentower Park. 13 van hen wisten het parcours van de Nederlandse pistebouwer Henk Linders en zijn team tot een goede einde te brengen en zich zo te plaatsen voor de barrage. Het was uiteindelijk de Duitse amazone Meredith Michaels-Beerbaum die haar slag wist thuis te halen en met de overwinning ging lopen. Als laatste aan de start stuurde ze haar 9-jarige merrie La Caramba (Carambole) naar de meet in 41.32 seconden en mocht zo bovenaan het podium plaatsnemen.

 

De Nederlander Harrie Smolders moest daarmee in extremis genoegen nemen met de 2de plaats. Hij leek met zijn 12-jarige Cas 2 (Indoctro) op weg naar de winst na een tijd van 41.74 seconden, maar greep uiteindelijk dus naast de hoofdprijs. De in Nederland  gevestigde Braziliaan Thiago Ribas Da Costa was goed voor de 3de plaats in het klassement. Hij kwam met de 9-jarige Kassandra Van ’T Heike (Epleaser Van ’T Heike) over de meet in 42.36 seconden, waardoor deze 3de plaats toch nog een Belgisch tintje kreeg.

 

Voor ons land wist enkel Rik Hemeryck zich te kwalificeren voor de barrage. Hij kreeg daarin met de 10-jarige Deesse de La Sure (Quickfire de Ferann) 2 springfouten en zou uiteindelijk 13de worden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions