Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/07/2019 13:21 - Jumping

Vandenbossche rijdt top 5 binnen in Samorin!

Onze landgenoot Bjorn Vandenbossche heeft vanmorgen voor een mooie prestatie gezorgd in het Slovaakse Samorin. In de 1.50m hoge ochtendrubriek van de CSI4* competitie kwam hij aan de start met zijn 10-jarige Juristo van het Hagenhof, een zoon van Elvis Ter Putte die gefokt werd door Camiel Van Bunder. Na een foutloze basisomloop wist hij het ook in de barrage foutloos te houden en strandde hij uiteindelijk op een mooie 5de plaats na een finishtijd van 40.99 seconden.

 

De winst ging naar de Italiaan Matias Alvaro, die de 12-jarige Temp des Brieres (Corland) onder het zadel had. Hij wist de klok te stoppen op 33.88 seconden en zo de overwinning op te eisen. De Amerikaanse Paris Sellon was goed voor de 2de plaats in het klassement. Zij kwam over de meet in 34.60 seconden en kon daarvoor dan weer rekenen op de 10-jarige SIEC Anna Jo (Acodetto). De laatste die zich een podiumplaats wist op te eisen was de Duitser Tobias Meyer. Vergezeld van de 11-jarige Samurai (Stalypso) finishte hij in 35.49 seconden.

 

Thierry Goffinet kreeg met Ultimate Dream Z (U Chin Van Schuttershof) een springfout in de barrage en werd nog 8ste.

 

TAGS   |   BJORN VANDENBOSSCHE   |   MATIAS ALVARO   |   PARIS SELLON   |   TOBIAS MEYER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions