Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/07/2019 12:59 - Jumping

Ook Gilles Thomas wint in Valkenswaard!

Tussen de twee overwinningen van Thibault Philippaerts door was er gisteren op de Tops International Arena in Valkenswaard nog een Belgische overwinning. In de 1.35m/1.40m rubriek voor de Young Riders was het namelijk Belgisch Kampioen Gilles Thomas die de overwinning wist op te eisen met zijn 7-jarige merrie Evita (Diamant de Semilly), een halfzus van Konak (Nabab de Rêve) waarmee hij vorige week nog 4de werd op het EK in Zuidwolde. Het duo kruiste de meet in 64.43 seconden en wist zo de overige deelnemers achter zich te houden.

 

De Japanner Mike Kawai volgde Thomas op de 2de plaats. Hij had de 13-jarige Hazel Bs (Heartbeat) gezadeld en had er 64.82 seconden over gedaan om de finish te bereiken. De Zwitserse Alexandra Amar vervolledigde dan weer het podium op de 3de plaats. Zij tikte met de 9-jarige Aladina du Val Henry (Lando) af in 66.16 seconden.

 

Voor Arnaud Gaublomme was er nog een 6de plaats met Koriana van Klapscheut (Cicero Z van Paemel).

 

TAGS   |   ALEXANDRA AMAR   |   GILLES THOMAS   |   MIKE KAWAI

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions