Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/07/2019 11:00 - Jumping

Jos Verlooy scoort opnieuw in Ascona!

Jos Verlooy startte vrijdag al uitstekend aan het vijfsterrenconcours van Ascona met winst in de 1.50m hoofdrubriek, toen met zijn 14-jarige schimmelhengst Caracas (Casall). Gisteren wist de Antwerpenaar echter opnieuw voor de beste Belgische prestatie te zorgen in de 1.55m hoofdrubriek. Hij verscheen er aan de start met de 11-jarige Varoune, een zoon van Verdi TN, en wist er beslag te leggen op de 4de plaats nadat hij in de 2de ronde een foutloze rit in 47.73 seconden op het scorebord wist te brengen.

 

Bovenaan het klassement stond de Fransman Olivier Perreau. Die had voor dit hoofdnummer de 10-jarige GL Events Venizia d'Aiguilly (Diamant de Semilly) gezadeld en kruiste de meet in 44.62 seconden. De 2de plaats was voor de Ier Denis Lynch met de 13-jarige GC Chopin’s Bushi (Contendro II), tot voor enkele weken geleden te zien onder het zadel van de Portugese Kampioen Rodrigo Giesteira Almeida. Zij kwamen binnen in 44.81 seconden en moesten zo dus vrede nemen met de eerste ereplaats. De Italiaan Roberto Turchetto vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij had er met de 13-jarige Baron (Colman) dan weer 47.07 seconden voor nodig om de eindstreep te bereiken.

 

Voor Pieter Devos was er nog een 12de plaats met Apart (Larino).

 

TAGS   |   DENIS LYNCH   |   JOS VERLOOY   |   OLIVIER PERREAU   |   ROBERTO TURCHETTO

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions