Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/07/2019 10:13 - Jumping

Gilles Dunon op het podium in Opglabbeek!

Het jumpingprogramma van het Sentower Park in Opglabbeek werd gisterenavond afgesloten met de 1.45m hoge Longines Rankingproef. Van de 73 combinaties die aan de start verschenen wisten er 17 een foutloze basisronde af te leggen en zich zo te plaatsen voor de barrage. Een van die 17 was Gilles Dunon met zijn 14-jarige ruin Fou de Toi Vd Keihoeve (Toulon). Dunon, die ook vrijdag al de prijzen wist te halen, bleef in de barrage opnieuw foutloos en verzekerde zich van de 3de plaats nadat hij de chrono wist te stoppen op 35.01 seconden.

 

De overwinning ging naar de Ier Richard Howley. Vergezeld van de 10-jarige Seahorse Z (Scendix), die in het verleden nog te zien was onder het zadel van onze landgenoot Maxime Harmegnies, snelde hij naar een chronotijd van 32.75 seconden en was zo beduidend sneller dan de conurrentie. De Nieuw-Zeelandse Lily Tootill wist beslag te leggen op de 2de plaats. Zij finishte met de 12-jarige Ulysses Nzph (Cabdulla du Tillard) in 34.46 seconden.

 

Verder was er voor Brecht Goossens nog een 4de plaats met Goodwill (For Pleasure), voor Michael Vreys een 7de plaats met Heidelberg van het Lindehof (Amoroso van de Helle) en voor Tim Prouvé een 12de plaats met Orson des Hayettes (Mozart des Hayettes).

 

TAGS   |   BRECHT GOOSSENS   |   GILLES DUNON   |   LILY TOOTILL   |   RICHARD HOWLEY

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions