Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/07/2019 19:54 - Jumping

Rankingpunten voor Celine Schoonbroodt!

Celine Schoonbroodt-de Azevedo is de enige landgenote die deze week is afgereisd naar Spanje voor het viersterrenconcours van La Coruña. De Waalse amazone wist zich daar vanmiddag in de prijzen te rijden in de 1.45m hoge Longines Rankingproef. In het zadel van de 8-jarige merrie Boheme de Fleyres (Vargas de Ste Hermelle) wist ze een finishtijd van 58.62 seconden neer te zetten wat haar uiteindelijk een 5de plaats opleverde.

 

De overwinning was voor de Italiaan Luca Maria Moneta. Die stuurde zijn inmiddels 18-jarige Neptune Brecourt (Cumano) naar de meet in 55.01 seconden en wist zo dus de rest van de concurrentie achter zich te houden. De 2de plaats kreeg dan weer een Belgisch tintje dankzij de 13-jarige SBS-gefokte Anaya de Ste Hermelle (Andiamo). Onder het zadel van de Braziliaan Pedro Veniss kwam zij over de meet in 55.23 seconden. Paola Amilibia zorgde op de 3de plaats voor de best Spaanse prestatie. De partner van Frederico Fernandez rekende voor deze rubriek op de 12-jarige Chac Balou N (Chacco Blue), die ze naar de finish loodste in 57.46 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions