Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/07/2019 19:34 - Jumping

Caro-Belle de Hornois wint in Valkenswaard!

De Belgische Juniors hebben er een uitstekende voormiddag opzitten op de Tops International Arena in het Nederlandse Valkenswaard! Nadat Delphine Kindt al voor een Belgische overwinning wist te zorgen in de 1.20m/1.25m hoge ochtendrubriek kreeg ook de daaropvolgende 1.35m/1.40m rubriek een Belgische amazone als winnares. Het was namelijk Caro-Belle de Hornois die de concurrentie wist te verschalken met haar 11-jarige merrie Idyllis L (Andiamo). Het duo, dat in april in het Azelhof in Lier ook al 2 rubrieken wist te winnen, snelde naar een chronotijd van 54.84 seconden en liet zo opnieuw de Brabançonne weerklinken.

 

De Duitse Malin Reipert wist hier beslag te leggen op de 2de plaats. Zij rekende op de 15-jarige Nikita en wist een tijd van 55.12 seconden op het scorebord te brengen. De Nederlandse Senna Everse wist vervolgens de 3de plaats in eigen land te houden. Zij had er met de 9-jarige Kerswin Van ’T Roosakker (Echo Van ’t Spieveld) 56.90 seconden voor nodig om de eindmeet te bereiken.

 

Elise Van den Branden werd nog 9de met Brillianthina Van ’t Ruytershof (Bamako de Muze) terwijl er voor Aline Sercu een 10de plaats was met Darranty By Mdl (Warrant).

 

 

TAGS   |   CARO-BELLE DE HORNOIS   |   MALIN REIPERS   |   SENNA EVERSE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions