Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/07/2019 19:04 - Jumping

Delphine Kindt start de dag met winst!

Na de jonge paarden eerder deze week is het sinds gisteren de internationale jeugd die aan het werk is op de Tops International Arena in het Nederlandse Valkenswaard. De dag kon voor ons land niet beter beginnen, want in de 1.20m/1.25m hoge ochtendrubriek voor de Juniors kregen we meteen een Belgische overwinning dankzij amazone Delphine Kindt. In het zadel van haar 8-jarige merrie Keisha (Boss VDL) zette zij in deze speedclass een tijd neer van 52.04 seconden en wist zo de concurrentie achter zich te houden.

 

De Nederlandse amazone Lianne Korevaar was goed voor de 2de plaats in het klassement. Zij zadelde de 13-jarige merrie Couleur Queen (Couleur Rouge), maar had er in 53.97 seconden toch bijna 2 volle seconden meer voor nodig om haar parcours tot een goed einde te brengen. Op de 3de plaats kregen we met Pauline van Dyck nog een Belgische amazone op het podium. Zij was vergezeld van de 13-jarige Swing Jo (Stakkato) en wist de klok dan weer te stoppen op 54.57 seconden.

 

Ook verderop in het klassement wisten er nog verschillende landgenoten het klassement te halen. Zo was er een 5de plaats voor Emeline Jacques met Extrait de Tatowin de Tinmont (Furzley Fox Trot), een 6de plaats voor Jules van Hoydonck met Minte Vd Bisschop (Plot Blue), een 7de plaats voor Malin Bollen met Serieuse du Rouet (Allegreto), een 9de plaats voor Eva Jennen met Ilona V/d Fruitkorf (Darco), een 10de plaats voor Elise van den Branden met Loreen Van ’t Ruytershof Z (Levisto Z) en een 15de plaats voor Emilia Housen met Fliegette (Casall).

 

TAGS   |   DELPHINE KINDT   |   LIANNE KOREVAAR   |   PAULINE VAN DYCK

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions