Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/07/2019 22:21 - Jumping

Verlooy wint de hoofdrubriek in Ascona!

Veel aandacht gaat deze week natuurlijk naar het CHIO van Aken, maar ook in het Zwitserse Ascona wordt er deze week op vijfsterrenniveau gesprongen. De 1.50m hoofdrubriek kreeg daar vanavond een Belgische winnaar dankzij Jos Verlooy en zijn 14-jarige hengst Caracas (Casall). In een barrage waarvoor zich 17 combinaties wisten te plaatsen en waarin er uiteindelijk 16 opnieuw in de ring verschenen snelde de zoon van Axel Verlooy naar een chronotijd van 38.67 seconden en wist daarmee de concurrentie voor te blijven.

 

Op de 2de plaats kregen we de Amerikaanse amazone Kristen Vanderveen. Zij zat in het zadel van Bull Run’s Risen (Utopie), maar kwam in 39.47 seconden  toch ruim tekort om Verlooy te bedreigen. De Zwitser Beat Mändli nam na Vanderveen de 3de plaats voor zijn rekening. Hij wist met de 13-jarie Galan S (Indoctro) een tijd van 40.95 seconden op het scorebord te brengen.

 

Ook Pieter Devos wist met zijn 15-jarige Espoir (Surcouf de Rêvel) de basisomloop foutloos af te leggen. Hij besloot echter zijn paard  te sparen en niet meer aan de start te komen waardoor hij uiteindelijk 17de zou worden.

 

TAGS   |   BEAT MANDLI   |   JOS VERLOOY   |   KRISTEN VANDERVEEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions