Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/07/2019 22:05 - Jumping

Lafayette Van Overis naar Bertram Allen!

De Ierse topruiter Bertram Allen heeft een nieuw paard in zijn stallen mogen verwelkomen. Via de facebookpagina van Harrie Theeuwes vernemen we namelijk dat Allen de nieuwe ruiter wordt van de 8-jarige Lafayette Van Overis, die tot op heden gereden werd door de Brit Joe Clee.

 

Lafayette Van Overis, een zoon van Kashmir Van Schuttershof, is zoals de naam al deed vermoeden een fokproduct van Gerald Lenaerts en Sigrid Gielen van Studfarm Overis uit Peer. Die verkochten hem thuis als 3-jarige aan Herman en Laurens Meynaerts, de huidige eigenaars van het Sentower Park in Opglabbeek. Daar kreeg hij zijn opleiding onder het zadel van de Zweedse amazone Sofia Westborg, die hem internationaal succesvol uitbracht in de rubrieken voor de 6-jarige paarden.

 

Begin vorig jaar waren het dan Harrie en Victor Theeuwes die de nieuwe eigenaars werden van de bruine hengst. Zij brachten hem vervolgens onder bij Joe Clee die er dit jaar onder andere de prijzen mee wist te halen in Lier, Eschweiler en Bourg en Bresse en eind vorige maand nog een rubriek mee won op Knokke Hippique.

 

TAGS   |   ALLEN BERTRAM   |   SOFIA WESTBORG

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions