Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/07/2019 21:46 - Jumping

Koen Vereecke beste Belg in Opglabbeek!

In eigen land wordt er deze week opnieuw internationaal gesprongen in het Limburgse Sentower Park. Daar kwamen vanmorgen en vanmiddag maar liefst 112 combinaties aan de start in de 1.40m hoofdrubriek, die gold als kwalificatie voor de Longines Rankingproef van morgenavond en voor de CSI2* Grote Prijs van zondag. Het was Koen Vereecke die hier voor de beste Belgische prestatie wist te zorgen met zijn 9-jarige Donna Vd Windeweg Z (Diamant de Semilly). Vereecke, die vorige week nog enkele malen de prijzen wist te halen in Chantilly, stopte de klok op 66.78 seconden en strandde daarmee net naast een plaats in de top 5 van het klassement.

 

Bovenaan dat klassement stond de Luxemburgse amazone Charlotte Bettendorf. Die spurtte met de 10-jarige Bellefleur Ps Z (Berlin) naar een finishtijd van 63.47 seconden en wist zo de concurrentie te verschalken. Zilver was er voor de Australische Lisa Cubitt, die voor deze rubriek de eveneens 10-jarige Warriors Glory (Warrior) had gezadeld. Zij kruiste de meet in 65.00 seconden en kwam zo toch anderhalve seconde tekort om de winst op te eisen. De Duitse Janine Rijkens vervolledigde het vrouwelijke podium op de 3de plaats. Zij kwam met de 8-jarige Ciro 7 (Conlander) binnen in 65.69 seconden.

 

Verder werd Gilles Dunon nog 8ste met Fou de Toi Vd Keihoeve (Toulon), Koen Vereecke ook nog 16de met Zuckersuess d’Argilla (Casall), Eddy Bols 18de met Kadee van het Heikanthof (Esperanto van Paemel) en Gilles Nuytens 19de met Jade S   (Diarado).

 

TAGS   |   CHARLOTTE BETTENDORF   |   JANINE RIJKENS   |   KOEN VEREECKE   |   LISA CUBITT

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions