Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/07/2019 12:28 - Jumping

Thierry Goffinet wint in Samorin!

Thierry Goffinet is een van de landgenoten die deze week aan de start komen van het viersterrenconcours van het Slovaakse Samorin. Goffinet, die vorige week tijdens de slokweek van Knokke Hippique nog 3 rubrieken wist te winnen en gisteren ook al eens de prijzen wist te halen, was daar vanmorgen de beste in de 1.40m hoge ochtendrubriek. Hij zadelde de 10-jarige Vospero de Qo (Diamant de Semilly) en wist de concurrentie achter zich te houden nadat hij deze speedclass een tijd van 59.86 seconden op het scorebord wist te zetten.

 

Het zilver was voor de Oostenrijker Dieter Köfler, die de 16-jarige Askaban (Armitage) onder het zadel had. Hij bereikte de meet in 60.08 seconden en moest zo dus zijn meerdere erkennen in onze landgenoot. De in Frankrijk gevestigde Australische amazone Amy Graham wist dan weer beslag te leggen op de 3de plaats. Zij stuurde haar 10-jarige Viti de Longa (Contendro I) naar de finish in 60.16 seconden.

 

TAGS   |   AMY GRAHAM   |   DIETER KöFLER   |   THIERRY GOFFINET

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions