Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/07/2019 08:55 - Jumping

De Winter snelt naar winst in GP Bonheiden!

Er ging de laatste dagen natuurlijk veel aandacht naar de Belgische jeugd op de Europese Kampioenschappen in het Nederlandse Zuidwolde. Maar ook in de afsluitende CSI2* GP van Bonheiden was het gisteren een Belgisch talent dat de aandacht naar zich toe wist te trekken. Daar was het namelijk Jeroen de Winter die de overwinning wist op te eisen met de 8-jarige merrie L’ Innocente Van ’T Meulenhof (Diamant de Semilly), de volle zus van Emerald Van ’t Ruytershof. In een barrage waarvoor zich 7 combinaties wisten te plaatsen snelde het duo naar een finishtijd van 38.11 seconden en stond zo op kop van een integraal Belgisch podium!

 

Nico Baerts was goed voor de 2de plaats in het klassement. Hij rekende voor deze GP op de eveneens 8-jarige Maq Master Z (Moujik de Sohan), maar deed er in 38.28 seconden net iets langer over om zijn barragerit af te leggen dan de Winter. Gilles Dunon, die zaterdagavond ook al 2de werd in de 1.45m rubriek, maakte het Belgische feestje compleet op de 3de plaats. Hij klokte met de zijn 14jarige Fou de Toi Vd Keihoeve (Toulon) af in 38.67 seconden.

 

Verder was er nog een 7de plaats voor Ugo Berrittella met Picobello Jasmine (Arezzo VDL), een 8ste plaats voor Maxime Harmegnies met Eeasy Boy (Tangelo Van De Zuuthoeve) en een 12de plaats voor Fabrice Galdini met Adele (Cassini I).

 

TAGS   |   GILLES DUNON   |   JEROEN DE WINTER   |   NICO BAERTS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions