Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/07/2019 16:57 - Jumping

Pieter Devos wint hoofdrubriek Chantilly!

Gisteren kon hij zich na 2 springfouten van zijn Claire Z (Clearway) in de tweede ronde van de GCL niet kwalificeren voor de Longines Global Champions Tour Grand Prix van het Franse Chantilly. Vandaag nam Pieter Devos echter revanche en schreef hij zonet met de 10-jarige merrie Jade Vd Bisschop (Ogano Sitte) de 1.50m/1.55m hoofdrubriek op zijn naam! In een 13-koppige barrage wist Devos een tijd van 38.94 seconden op het scorebord te brengen en wiste zo als enige de chrono onder de 40 seconden te houden.

 

De Amerikaan Spencer Smith was degene die het dichtst in de buurt van Devos wist te komen. Hij rekende voor deze slotrubriek op de 12-jarige Theodore Manciais (Kashmir Van Schuttershof), maar had er in 40.57 seconden ruim meer tijd voor nodig om zijn barrage af te leggen dan onze landgenoot. De in ons land gevestigde Braziliaan Yuri Mansur wist beslag te leggen op de 3de plaats. Hij wist met de 11-jarige Carlson (Calido I) de finish te halen in 41.54 seconden.

 

TAGS   |   PIETER DEVOS   |   SPENCER SMITH   |   YURI MANSUR

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions