Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/07/2019 16:51 - Jumping

Claire Putters start de dag met podiumplaats

Op de Main Arena van Knokke Hippique startte men vanmorgen de dag direct met een pittige 1.45m rubriek voor de ruiters en amazones van de CSI3* competitie. 6 van de 43 combinaties wisten daarin de basisomloop zonder kleerscheuren door te komen en zich zo te plaatsen voor de barrage. Een van die 6 was onze landgenote Claire Putters met haar 12-jarige Hector, een zoon van Cicero Z Van Paemel die gefokt werd door Jan Cox uit het Limburgse Kaulille. Putters wist die prestatie in de barrage nog eens te herhalen en verzekerde zich uiteindelijk van de 3de podiumplaats na een chronotijd van 42.84 seconden.

 

Er was echter niks of niemand opgewassen tegen de Duitse Kendra Claricia Brinkop met haar 11-jarige Univers La Tuilliere (Le Tôt de Semilly). Zij snelde naar de eindmeet in 38.89 seconden en wist zo als enige onder de grens van de 40 seconden te blijven. De Britse Alexandra Thornton en haar 13-jarige Charielle (Chacco Blue) waren de andere combinatie die de prestatie van Putters nog wist te verbeteren. Zij stopten de klok op 40.36 seconden en nestelden zich zo op de 2de plaats.

 

Niels Bruynseels kreeg met Ilusionata Van’T Meulenhof (Lord Z) een fout in de basisomloop en werd nog 11de.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions