Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/12/2019 16:41 - Jumping

Emilie Conter net naast het podium in Knokke

Terwijl Zoe Conter deze week deel uitmaakt van de Belgische Young Rider-equipe op het Europees Kampioenschap in het Nederlandse Zuidwolde komt zus Emilie aan de start in Knokke Hippique. En met succes want de jongste dochter van organisator Stephan Conter wist zich er vanmorgen te klasseren in een 1.45m rubriek van de CSI2* competitie. Met de 8-jarige hengst Legolas Ter Wilgen, een zoon van VDL Emmerton uit de fokkerij van Wilfried Rooms, snelde ze in deze speedclass naar de meet in 63.89 seconden en strandde daarmee net naast een podiumplaats.

 

De winst was voor de Colombiaan Dayro Arroyave, die sinds kort met zijn eigen stal begonnen is. Hij stuurde de 9-jarige Qarmina de Greenbay Z (Qody de St Aubert) naar de meet in 59.45 seconden en wist zo als enige onder de 60 seconden te blijven. Zilver was er voor de Japanner Taizo Sugitani. Die finishte met de 8-jarige Quincy 194 (Frh Quaid) in 61.43 seconden en was zo Arroyave’s dichtste achtervolger. De Française Megane Moissonnier vervolledigde het podium op de 3de plaats. Zij had er met de 13-jarige Sultan du Chateau (Kannan) dan weer 62.94 seconden voor nodig om de meet te bereiken.

 

Niels Bruynseels werd nog 7de met Luca Van ’T Eigenlo (Echo Van ’t Spieveld) terwijl er voor Kevin Spiessens nog een 10de plaats was met Itackie Deux (Kashmir Van Schuttershof).

 

TAGS   |   DAYRO ARROYAVE   |   EMILIE CONTER   |   MEGANE MOISSONNIER   |   TAIZO SUGITANI

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions