Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/07/2019 22:53 - Jumping

Thirouin verslaat N. Philippaerts in Knokke

Op Knokke Hippique werd met de CSI3* GP de apotheose van het weekend gisterenavond al afgewerkt. Die kreeg toen met Belgische Kampioen Dominique Hendrickx ook een verdiende winnaar. Vandaag stond er echter nog een en ander op het spel in de 1.50m hoofdrubriek kwam Nicola Philippaerts opnieuw sterk voor de dag. Philippaerts zadelde de 12-jarige ruin Hurricane (Numero Uno), die tot voor enkele maanden te zien was onder het zadel van Yves Awouters, en finishte in een barrage waarvoor zich 7 combinaties wisten te plaatsen in 50.21 seconden wat hem de 2de plaats opleverde.

 

Toch kreeg ook de overwinning een Belgisch tintje dankzij de Fransman Max Thirouin en zijn 10-jarige merrie Jewel de Kwakenbeek (Cicero Z Van Paemel). Samen met het fokproduct  van Jos Hendrickx kruiste Thirouin de meet in 47.67 seconden en stond daarmee bovenaan het klassement. De Brit James Davenport was goed voor de 3de plaats. Hij stuurde de 14-jarige Cochella (Cartani 4) naar de meet in 53.43 seconden en verzekerde zich daarmee ook van een plaatsje op het podium.

 

Kelly Vandousselaere werd nog 7de met Just Energie (Nabab de Rêve).

 

TAGS   |   JAMES DAVENPORT   |   MAX THIROUIN   |   NICOLA PHILIPPAERTS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions