Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/07/2019 22:36 - Jumping

Cox zorgt voor Belgische zege in Parijs!

Gisteren zagen we nog hoe Celine Schoonbroodt-De Azevedo net naast de overwinning greep in de Grote Prijs van de Longines Global Champions Tour van Parijs. Een dag later kwam die Belgische zege onder de Eifeltoren er dan toch dankzij Karel Cox en zijn 10-jarige ruin Evert (Amadeus). In de 1.45m-1.50m rubriek voor de CSI5* competitie snelde de gewezen Belgische Kampioen naar een finishtijd van 57.26 seconden en wist zo de concurrentie achter zich te houden.

 

De andere podiumplaatsen bleven in eigen land met op de 2de plaats Julien Epaillard. Die zadelde de 11-jarige Queeletta (Quality) en had er in 57.63 seconden net iets meer tijd voor nodig om zijn omloop af te leggen dan Cox. Roger Yves Bost legde dan weer beslag op de 3de plaats. Vergezeld van de 13-jarige Sunshine du Phare (Kannan) wist hij dan weer een tijd van 57.77 seconden op het scorebord te brengen.

 

Naast Karel Cox was ook Celine Schoonbroodt-de Azevedo opnieuw een van de prijswinnaars. Zij werd na ook een foutloze ronde nog 12de met Bohem de Fleyres (Vargas de Ste Hermelle).

 

TAGS   |   JULIEN EPAILLARD   |   KAREL COX   |   ROGER YVES BOST

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions