Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/06/2019 23:40 - Jumping

Hendrickx zet de kers op de taart in Knokke!

Gisterenavond was hij al de beste in de 1.50m hoofdrubriek van de CSI3* competitie op Knokke Hippique, maar vanavond zette regerend Belgisch Kampioen Dominique Hendrickx de kers helemaal op de taart met winst in de CSI3* GP! Hendrickx deed net als gisteren beroep op de 12-jarige hengst Castor vh Molenhof Z (Catoki) en wist zich samen met nog 12 anderen te plaatsen voor de barrage na een foutloze basisomloop. Daarin wist hij opnieuw iedereen te verschalken en dit met een finishtijd van 36.06 seconden.

 

Nadat het gisteren Olivier Philippaerts was die net achter Hendrickx kwam was vandaag die eer weggelegd voor broer Nicola. Die was vergezeld van de 9-jarige Katanga V/H Dingeshof (Cardento VDL) en kwam met zijn eindtijd van 36.96 seconden een kleine seconde tekort. Op de 3de plaats kregen we dan de Ierse ruiter Bertram Allen. Die stuurde zijn 11-jarig Gk Casper (Canto 16) naar de meet in 36.98 seconden en had zo ook een podiumplaats te pakken.

 

Zoe Conter werd nog 4de met Dolitaire Chavannaise (Cicero Z Van Paemel), Thibeau Spits 5de met Classic Touch DH (Casall), Jeroen Appelen 7de met Grappeloup Van Het Reenhof (Larino), Rik Hemeryck 8ste met Ulyss Morinda (Utah Van Erpekom) en Olivier Philippaerts 10de met Cigaret Jvh Z (Clinton).

Voor alle foto's van de GP klik hier

 

TAGS   |   ALLEN BERTRAM   |   DOMINIQUE HENDRICKX   |   NICOLA PHILIPPAERTS   |   THIBEAU SPITS   |   ZOE CONTER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions