Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/06/2019 23:24 - Jumping

Schoonbroodt grijpt naast GP zege in Parijs

Het had niet veel gescheeld of we hadden vanavond opnieuw een Belgische GP-zege in de Longines Global Champions Tour... Onder de Eifeltoren van Parijs wisten zich vanavond in de LGCT GP namelijk 7 combinaties te plaatsen voor de barrage, waaronder onze landgenote Celine Schoonbroodt-De Azevedo. Die zat opnieuw in het zadel van haar 11-jarige topmerrie Cheppetta (Chepetto), waarmee ze vorig jaar in Mechelen ook al schitterde in de Wereldbeker. Het duo reed een snelle en strakke barrage en stopte de klok op 36.82 seconden.

 

Ze leek daarmee ook op weg naar een stunt, tot de Duitser Christian Ahlmann in de ring verscheen. Ahlmann, die begin deze week nog zijn 2de kindje mocht verwelkomen met Judy-Ann Melchior, was vergezeld van de 10-jarige Take A Chance On Me Z (Taloubet Z) en wist in 35.60 seconden nog onder de tijd van Schoonbroodt-De Azevedo te duiken.

 

De 3de en 4de plaats bleven in eigen land en daarvoor zorgden Kevin Staut met Calevo 2 (Casall) en Pénelope Leprévost met Gfe Excalibur de la Tour Vidal (Ugano Sitte). Beiden wisten het ook in de barrage foutloos te doen en dit in respectievelijk 37.25 seconden en 39.29 seconden.

 

Eurohorse-ruiter Jos Verlooy kreeg met Caracas (Casall) een fout in de basisomloop en werd nog 11de.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions