Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/06/2019 23:02 - Jumping

Evelyne Blaton springt naar winst in Knokke

Op de terreinen van Knokke Hippique werd de 1.45m hoge hoofdrubriek van de CSI2* competitie vanmorgen op de Albert Plage gesprongen. Geen makkelijke opgave zo bleek, want slechts 3 van de 36 combinaties wisten in de basisomloop alle balken in de lepels te houden en zich zo te plaatsen voor de barrage. Een van de die 3 was onze landgenote Evelyne Blaton met de 14-jarige merrie Falousha Van ’t Vlasmeer, een dochter van Winningmood Van De Arenberg die gefokt werd door Marc Theuwis. Zij was met haar tijd van 43.58 seconden niet te snelste, maar wist het als enige in de barrage opnieuw foutloos te doen en mocht zo de overwinning toch opeisen.

 

Het zilver was voor de Amerikaanse Anna Dryden. Zij deed het met haar 9-jarige Friar M (Amadeus) in 40.58 seconden ruim sneller dan Blaton, maar sprong daarbij ook een balk naar beneden. Ook Stephan Conter’s jongste dochter Emilie was een van de 3 barragisten. Maar ook zij kreeg met de 11-jarige Clochard (Kashmir Van Schuttershof) een springfout en na een tijd van 42.02 seconden moest zij vrede nemen met plaats 2.

 

Thierry Goffinet werd nog 4de met Balrika (Baloubet du Rouet), Tatiana Troiani 6de met Cash Flow III (Calato) en Stephan Verschuere 9de met Iluna Kdw Z (Indoctro).

 

TAGS   |   ANNA DRYDEN   |   EMILIE CONTER   |   EVELYNE BLATON

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions