Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/06/2019 22:47 - Jumping

Clarys springt op het podium in LR Mons!

Met onder andere een foutloze omloop in de Nations Cup van het Nederlandse Geesteren wist Bart Clarys de laatste weken al een paar sterkte prestaties neer te zetten. Ook op de Wallonie Jump Festival in Bergen in de West-Vlaming opnieuw in goede doen in de 1.45m hoge Longines Rankingproef verzekerde hij zich vanmiddag van een plaatsje op het podium. Vergezeld van de 8-jarige Geste Van De Vihta (Zirocco Blue VDL) finishte hij in de 2de fase in 31.64 seconden en verzekerde zich zo net van een plaatsje op het podium.

 

Bovenaan het klassement stond de Canadees Kyle Timm. Die rekende voor dit hoofdnummer op de 11-jarige Double T (Lux Z) en wist de concurrentie te verschalken na een chronotijd van 30.90 seconden. Ook de Brit Guy Williams wist het de prestatie van Clarys nog te verbeteren. Hij kruisten de meet in 31.18 seconden en kon daarvoor dan weer rekenen op de 12-jarige Cicero II (Cicero Z Van Paemel).

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Anthony Wellens met Domenco (Cornet's Stern), een 16de plaat voor Nadège Janssen met Crime Is King (Concreto) en een 18de plaat voor Arnaud Doem met Le Muguet De La Ferme Du Parc (Ugano Sitte).

 

TAGS   |   BART CLARYS   |   GUY WILLIAMS   |   KYLE TIMM

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions