Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/06/2019 08:13 - Jumping

Hendrickx wint overtuigend hoofdrubriek!

Regerend Belgisch Kampioen Dominique Hendrickx wist de afgelopen 2 weken alle verschillende overwinningen te verzamelen op Knokke Hippique. Gisteren namiddag kwam er daar opnieuw eentje bij. In de 1.50m hoofdrubriek van de CSI3* competitie was hij namelijk de beste met de 12-jarige hengst Castor vh Molenhof Z, een zoon van Catoki die gefokt werd door Armand Van Tricht. In een tabel A rechtstreeks op tijd kwamen zij over de meet in 58.73 seconden en bleven zo als enige onder de grens van de 60 seconden.

 

Op de 2de plaats kregen we met Olivier Philippaerts opnieuw een Belg. Hij zadelde de door Jan Vermeiren gefokte Cigaret Jvh Z (Clinton) en had er in 60.60 seconden bijna 2 volle seconden meer voor nodig om de omloop tot een goed einde te brengen. De Fransman Marc Dilasser was nog goed voor de 3de plaats in het klassement. Hij zette met de 9-jarige Arioto (Diamant de Semilly) een tijd van 61.33 seconden op het scorebord.

 

Nicola Philippaerts werd nog 4de met Cayani SN (Cayado 3), Gilles Thomas 7de met Indiana Van ’T Heike (Darco) en Elisa Strubbe 13de met Scato van de Molenbrug Z (Scendix).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions