Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/06/2019 00:04 - Jumping

Devos en Bruynseels scoren in Parijs!

In de Longines Global Champions Tour wordt er deze week gesprongen onder de Eiffeltoren van Parijs. Daar stond vanavond de eerste ronde van de Global Champions League op het programma en daarin wisten zowel Pieter Devos als Niels Bruynseels de top 10 van het klassement te halen.

 

Devos deed dat met zijn 11-jarige merrie Claire Z (Clearway), met wie hij eerder dit seizoen als de LGCT GP van Miami Beach wist te winnen. Het duo wist in deze speedclass de klok te stoppen op 71.29 seconden en legde met die tijd beslag op de 6de plaats. Bruynseels kwam dan weer aan de start met de 10-jarige Delux van T&L (Toulon). Hij wist de finish te halen in 72.28 seconden en werd daarmee finaal 9de.

 

Winst was er net als vorige week in de CSI5* GP van Knokke voor de Ier Darragh Kenny. Die zat in het zadel van de 10-jarige Christos (Cristo 5) en wist met een tijd van 65.78 seconden opnieuw alles en iedereen achter zich te houden. De Italiaan Lorenzo de Luca was degene die Kenny het dichts kon bedreigen. Hij snelde met de 13-jarige Soory de l’Hallali (...) door de meet in 66.11 seconden en werd daarmee dus 2de. De 3de plaats was voor de Colombiaan Rene Lopez. Die had er met de 12-jarige Twig du Veillon (Diamant de Semilly) 66.20 seconden voor nodig om de meet te bereiken.

 

Teamklassement

 

In het teamklassement zijn het de St. Tropez Pirates van Pieter Devos en Edwina Tops-Alexander die voorlopig aan de leiding gaan. Ook Tops-Alexander wist de 0 op het scorebord te houden en dat resulteerde in een totaaltijd van 143.18 seconden.

 

De Miami Celtics van Jessica Springsteen en Shane Breen volgen voorlopig op de 2de plaats. Ook zij wisten het beiden foutloos te houden, maar zij deden er in 145.95 seconden net iets langer over.

 

De Prague Lions van Niels Bruynseels en Marc Houtzager nemen voorlopig dan weer de 3de stek voor hun rekening. Zij wisten na beiden een foutloze omloop een totaaltijd van 146.07 seconden te behalen.

 

TAGS   |   DARRAGH KENNY   |   LORENZO DE LUCA   |   NIELS BRUYNSEELS   |   PIETER DEVOS   |   RENé LOPEZ

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions