Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/05/2019 23:45 - Jumping

Thibeu Spits grijpt rankingproef in Knokke!

Waar Max Sebrechts niet in slaagde net voor de middag, lukte voor leeftijdsgenoot Thibeau Spits wel net na de middag! In de tweede 1.45m rubriek van de CSI2* competitie was hij de beste met de 10-jarige ruin Juragold Bormes, een zoon van Contact Van De Heffinck uit de fokkerij van Jos Vandervoort. Spits kruiste de meet in 61.96 seconden en wist zo een nieuwe overwinning aan zijn palmares toe te voegen.

 

De Italiaan Gianni Govoni wist de Belgische dominantie in deze rubriek even te doorprikken. Hij stuurde zijn eveneens 10-jarige Singul Dream (Singulord Jot) naar de meet in 62.51 seconden en nestelde zich zo op de 2de plaats. Stephex-amazone Zoe Conter nam vervolgens plaats 3 voor haar rekening. Zij haalde de finish in 62.61 seconden en kon daarvoor rekenen op de 11-jarige Umour Noir de Crann (Kannan).

 

Belgisch Kampioen Young Riders Gilles Thomas volgde net na het podium op de 4de plaats. Hij deed voor deze hoofdrubriek beroep op zijn 9-jarige Edison Van Schuttershof (Darco). Nicola Philippaerts werd nog 6de met zijn nieuwe aanwinst Camargo 2 (Canturo), Evelyne Blaton 9de met Zolina (Solitair) en Emilie Conter 12de met Pampero (Chacco Blue).

 

TAGS   |   GIANNI GOVONI   |   GILLES THOMAS   |   THIBEAU SPITS   |   ZOE CONTER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions