Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/05/2019 09:52 - Jumping

Rik Hemeryck wint nu ook in Knokke!

Na het vijfsterrenconcours van afgelopen week staat deze week op de terreinen van Knokke Hippique de tweede week van het Summer Circuit op het programma. De 1.45m hoofdrubriek van de CSI3* competitie werd gisteren op de Albert Plage gesprongen en daarin wist Rik Hemeryck voor een nieuwe overwinning te zorgen met zijn 11-jarige bonte hengst Ulyss Morinda (Utah Van Erpekom). Hemeryck, die 2 weken geleden ook al de CSI4* GP van het Engelse Bolesworth wist te winnen, snelde in de 2de fase naar de meet in 23.56 seconden en wist zo de concurrentie voor te blijven.

 

De 2de plaats kreeg ook een Belgisch tintje dankzij de BWP-gefokte Jewel de Kwakenbeek (Cicero Z Van Pamel), een fokproduct van Jos Hendrickx. Onder het zadel van de Fransman Max Thirouin kwam hij over de eindmeet in 24.00 seconden. Hij werd op de hielen gezeten door Jeroen Appelen die de 3de plaats  voor zijn rekening nam. Hij was vergezeld van de 13-jarige Grappeloup van het Reenhof (Larino) en had er 24.01 seconden voor nodig om de meet te bereiken.

 

Lieven Devos werd nog 7de met Inca’s Big Think (Beaulieu’s Think Big), Catherine Van Roosbroeck 8ste met Qiazetta Z (Quasimodo Z), Zoe Conter 11de met Dolitaire Chavannaise (Cicero Z Van Paemel), Stéphanie Andries 17de met Kuanto (Vigo d'Arsouilles) en Claire Putters 18de met Copain de Muze (Bamako de Muze).

 

TAGS   |   JEROEN APPELEN   |   MAX THIROUIN   |   RIK HEMERYCK

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions