Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/05/2019 09:32 - Jumping

Camargo verhuist naar Nicola Philippaerts

Onze landgenoot Nicola Philippaerts heeft deze week een nieuw paard in zijn stallen mogen verwelkomen. Hij krijgt de 11-jarige hengst Camargo 2 ter beschikking, die tot op heden te zien was onder het zadel van de Portugese amazone Luciana Diniz. Zij zullen deze week hun debuut maken tijdens de tweede week van de Summer Tour van Knokke Hippique.

 

Camargo 2, een zoon van Canturo uit Diniz haar topmerrie Fit for Fun 13 (For Pleasure), werd gefokt en is in eigendom van Ralf Jünger. Die leidde hem zelf op tot 1.45m niveau vooraleer hij hem twee jaar geleden bij Diniz onderbracht. Samen met de Diniz was de bruine hengst onder andere de beste in de CSI2* GP van Eschweiler en wonnen ze vorig jaar ook een 1.60m rubriek tijdens Spruce Meadows in Calgary. Tijdens de Longines Global Champions Tour van Shanghai begin april werden ze nog 4de in de Grote Prijs.

 

Samen men Frans Lens heeft vader Ludo de hengst nu echter naar Stoeterij Dorperheide gehaald. De fokkerijrechten blijven wel gewoon bij Jünger.

 

Bron: Worldofshowjumping

 

TAGS   |   LUCIANA DINIZ   |   NICOLA PHILIPPAERTS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions